Muskler, sener og led

Hestens krop udsættes for forskellige belastninger igennem hele hestens liv. Fra livet som føl til unghest, aktiv ridehest til livet som ældre pensioneret ridehest på folden.

Uanset hestens alder og brug kan hesten have behov for et tilskud, der understøtter udvikling af sunde og velfungerende muskler. Ligeledes kan kosttilskud hjælpe til at opretholde sunde led, ligamenter og sener hos vores heste.

Her på siden finder du en række kosttilskud der understøtter ledpleje, hjælp til afspænding af muskler og en sung muskelopbygning.

Husk kosttilskudene i sig selv ikke giver velfungerende, store, sunde muskler - det gør god træning og en sund krop - har du brug for hjælp til at finde det helt rette kosttilskud til din hest er du velkommen til at kontakte Jeannette fra BedstTilHest.dk på mail info@BedstTilHest.dk 

Jeannette arbejder med udvikling af sunde & Holdbare Rideheste hos virksomhedens anden afdeling www.JeannetteGlerup.dk med en faglig baggrund som Fysiurgisk Hesteterapeut og BBH Basisinstruktør.